GAZİANTEP / YAVUZELİ - Yavuzeli Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Anadolu Lisesi

3426412031
YAVUZELİ/GAZİANTEP
Vizyon
Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine, Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, manevi, ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; anayasa tarafından belirlenen temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek, bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Misyon
Yavuzeli Şehit Ali Çiftçi Çok programlı Lisesini yöneticilerinin, öğretmenlerinin, öğrencilerinin, mezunlarının ve velilerimizin güç birliği ile; Ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle takdir toplayan, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.
Başarılar
2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında 5 Öğrencimiz Lisans Bölümünü, 9 Öğrencimiz önlisans Bölümünü kazanmıştır. 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında 10 Öğrencimiz Lisans Bölümünü, 19 Öğrencimiz önlisans Bölümünü kazanmışlaerdır. Aynı zamanda 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında Gaziantep´te Özel Sanko Okullarında yapılan ve 9 ilçenin okul birincilerinin katıldığı Okullararası bilgi yarışmasında okulumuz il üçüncüsü olmuştur.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
Ulaşım
Gaziantep Otogarından yarım saatte bir Yavuzeli,Araban,Adıyaman dolmuşları ile ulaşım mümkün olmakla birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediyesi otobüsü ile de ulaşım sağlanmaktadır
Servis Bilgisi
Okulumuz Gaziantep İl´ine uzaklıgı 37 km ve Yavuzeli İlçe merkezindedir.